[Kardynał Stefan Wyszyński podczas mszy w kościele Mariackim w Gdańsku w czasie ingresu biskupa Lecha Kaczmarka] / Pracownia Fotografii Artystycznej Pepliński Edmund. - Pepliński, Edmund (1959)
Przedstawia od lewej biskupa Antoniego Baraniak, kardynała Stefana Wyszyńskiego oraz biskupa Lecha Kaczmarka w Bazylice Wniebowzięcia Najświetrzej Marii Panny w Gdańsku, w momencie pozdrowienia ołtarza, 18 stycznia 1959 roku.