[Afisz. Incipit] Zakład Doskonalenia Rzemiosła ... ogłasza zapisy kandydatów do 2-letniej Średniej Szkoły Rzemiosł Budowlanych w Elblągu. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz z informacjami dla kandydatów.