[Afisz. Incipit:] Polskie Radio Rybakom urządza przy współudziale Morskiego Instytutu Rybackiego koncert... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o koncercie 13.11.1948 r. Wykonawcy: Barbara Krafftówna, Kazimierz Zakrzewski, Akademicki Chór Rewelersów, Olgierd Pawłowski.