Przewlekłe choroby przewodu pokarmowego i wątroby / Marek Woynarowski. - Woynarowski, Marek (medycyna)
Choroby przewodu pokarmowego, żywienie pozajelitowe i przetoki żołądkowe lub jelitowe, choroby wątroby.