[Stan wojenny 1982] [Walka z milicją na ul. Szerokiej] / Fotografował Bogusław Nieznalski. - Nieznalski, Bogusław (1948-2014) (1982)
Przedstawia barykady i demonstrantów na ul. Szerokiej, 3 maja 1982 r.