Wiersze wyczytane, wiersze przeżyte - Kurek, Marcin (1970- ).; Wolny-Hamkało, Agnieszka (1979- ). (2008)
Recenzja książki: Spamy miłosne / Agnieszka Wolny-Hamkało. Kraków 2007.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.