Bezpieczeństwo energetyczne w świetle zagrożeń cybernetycznych / Jerzy Gąsiorowski. - Gąsiorowski, Jerzy (nauki prawne)
Definicja bezpieczeństwa energetycznego, bezpieczeństwo energetyczne w systemie bezpieczeństwa państwa, zagrożenia bezpieczeństwa energetycznego, bezpieczeństwo energetyczne a cyberzagrożenia, prawno-kryminalistyczne aspekty cyberzagrożeń, prawne aspekty cyberprzestępczości/cyberterroryzmu, kryminalistyczne aspekty cyberprzestępczości i cyberterroryzmu.