Ulica Gnilna i kościół św. Bartłomieja / fot. Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1987)
Przedstawia kościół św. Bartłomieja przy ul. Gnilnej w Gdańsku, widok z parkingu przed kościołem, 1987 r.