Ulica Gnilna i kościół św. Bartłomieja - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1987)
Przedstawia kościół św. Bartłomieja przy ul. Gnilnej w Gdańsku, widok z parkingu przed kościołem, 1987 r.
Tyt. i data napisane przez autora ołówkiem na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie