Ex Libris Philomena Nagel : Sola A Tvtti Vicina / [Zetti]. - Zetti, Italo (1913-1978) (1947)
W ozdobnej ramce o motywie kwiatowym siedząca na wzgórku postać kobieca, obok niej otwarta książka. W głębi krajobraz z wiatrakami, nad nim pióro i kula ziemska opleciona wstęgą z napisem: Sola A Tvtti Vicina. Napis na ramce u góry: Ex Libris, u dołu: Philomena Nagel.