Sesja naukowa Z problemów polskiej literatury marynistycznej. - Towarzystwo Literackie im. Adama Mickiewicza. Oddział (Gdańsk). (Gdańsk : [s.n.], 1972)
Afisz inf. o sesji wraz z programem 17-18.12.1972 r. w Gdańsku.
Keywords: Towarzystwo Literackie im. Adama Mickiewicza. -- Oddział (Gdańsk).; Gdańsk (Polska) -- 1945-1990 -- życie intelektualne