[Ulotka. Incipit] Firma "Nikiel" zawiadamia P.T. Klientów o nowootwartej niklowni. (Sopot : [wydawca nieznany], 1947)
Ulotka reklamująca firmę Nikiel, która znajdowała się w Sopocie na ul. Krasickiego 5.
Keywords: Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.