[Afisz teatralny. Incipit] Przeprowadzka : Sztuka w 4-ch aktach K. H. Rostworowskiego / Teatr Miejski "Komedia". (Teatr Miejski "Komedia", 1946)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 30.03.1946 r. w Teatrze Miejskim "Komedia" w Gdyni. Reżyseria Wacław Zastrzeżyński.