Ex Libris Ing. Jaromir Schmied / [Otto Feil]. - Feil, Otto (1894-1985) (1958)
Przedstawia miasto na tle wysokich gór, napis u góry Ex Libris, u dołu: Ing. Jaromir Schmied. Sygn. aut. w obrębie kompoz.