[Afisz. Incipit] Polskie Stronnictwo Ludowe urządza zabawę taneczną ... (Słupsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o imprezie 21.07.1946 r. w sali lokalu "Colosseum".
Keywords: Polskie Stronnictwo Ludowe (1945-1949) -- druki ulotne; Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.