Dokumenty elektroniczne jako nowe pole kooperacji bibliotek oraz pole doświadczalne dla nowych standardów opracowania / Zbigniew Zakrzewski. - Zakrzewski, Zbigniew (1957- ).
Słowa kluczowe: katalogowanie dokumentów elektronicznych, rozwój bibliotecznych systemów informacyjnych, discovery services, multiwyszukiwarki, BIBFRAME, OCLC, standardy katalogowania.