Elementy budowlane wykonane przez Fabrykę Domów w Kokoszkach / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1972)
Przedstawia elementy budowlane wykonane przez Fabrykę Domów w Kokoszkach w Gdańsku, 1972 rok.