Pomówmy szczerze! ([S.l. : s.n., 1943)
Antybolszewicki i antysemicki druk.
Data wyd. ustalono na podst. katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Antysemityzm -- Polska -- 1900-1945 -- druki ulotne; Ruchy antykomunistyczne -- Polska -- 1900-1945 -- druki ulotne