Ex Libris Ludo Segers / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1968)
Przedstawia leżącą na byku nagą kobietę. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: Ludo Segers. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem autograf aut. i data.