[Afisz. Incipit] Bekanntmachung In der nacht vom 7. zum 8. October 1942 haben Kommunisten ... = Obwieszczenie w nocy z 7 na 8 października wysadzili komuniści ... ([wydawca nieznany], 1942)
Afisz z okupowanej Warszawy informujący o egzekucji 50 osób 16.10.1942 r.