Obywatele Polska Ludowa stała się krajem morskim. - Święto Morza (1958). (Malbrok : [s.n.], 1958)
Afisz z programem święta 21-29.06.1958 r. obchodów w Malborku.
Keywords: Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- źródła