Dzień zwycięstwa 9-5-1945 - Lewczuk, Sławomir (1938-2020).; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). (Kraków : KAW, 1976)
Przedstawia fragmenty zdjęć walczących żołnierzy w czasie II wojny światowej.
Imię i nazwisko autora w lewym dolnym narożu: Sławomir Lewczuk.
Keywords: Święta -- Polska -- 1945-1990 -- plakaty