ZEOM-Olsztyn - Elektrownia Elblag. (Elblag : [s.n.], 1946)
Afisz inf. o meczu 15.09.1946 r. w Elblągu.
Brak pol. znaków.
Keywords: Piłka nożna -- Polska -- Elbląg -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne