[Afisz. Incipit] Zarządzenie w sprawie akcji odśnieżnej i przeciw gołoledzi w m. Gdańsku / Przewodniczący Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o obowiązku odśnieżania chodników i ulic.