Tauromaquia Ex-Libris Dr. J. Catasús / [Francisco Gardeta]. - Gardeta, Francisco ([wydawca nieznany], 1951)
Przedstawia byka i nagą kobietę z muletą w ręku, u góry książka z napisem: Tauromaquia Ex-Libris Dr. J. Catasús.