Ex Libris Tadeusz Presz - Wacławczyk, Andrzej (1946- ).; Presz, Tadeusz (1923-1997). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1979)
Na tle regału z książkami siedzący mężczyzna, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Tadeusz Presz.
Na odwrocie nazwisko artysty, data wg inwentarza zbioru ekslibrisów.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1990.