Gdańsk Gotycki kościół św. Katarzyny (XIV-XVI w.) / fot. K. Jabłoński. - Jabłoński, Krzysztof (1930-2014) (Biuro Wydawniczo-Propagandowe RSW Prasa-Książka-Ruch, 1973)
Przedstawia kościół św. Katarzyny w Gdańsku, ok. 1975 r.