Ex Libris Włodzimierza Borkowskiego / E. Grabowski. - Grabowski, Edward (1904-1966) (1963)
Na tle windy kopalnianej lekarz w białym fartuchu z torbą lekarską, napis: Ex Libris Włodzimierza Borkowskiego, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.