[Afisz. Incipit] Związek Zawodwoy Literatów Polskich ... dnia 29 b.m. ... XV. środa literacka Jerzy Andrzejewski ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o spotakniu z Jerzym Andrzejewskim w Domu Marynarza w Gdyni, 1946 rok.