Zmiany we francuskim systemie medialnym spowodowane rozwojem nowych mediów i technologii cyfrowej / Aleksandra Bugno. - Bugno, Aleksandra
Zakres i treść: media i rynek medialny przed procesem cyfryzacji, proces digitalizacji, TNT i zmiany z nią związane, radio cyfrowe, cyfryzacja w prasie, przyszłość francuskiego systemu medialnego.