Wrzeszcz - Fabryka czekolady "Bałtyk" - rozbiórka / fot. Witold Węgrzyn. - Węgrzyn, Witold (1945- ). (1990)
Przedstawia magazyn na rogu ul. Kościuszki i Grunwaldzkiej we Wrzeszczu należący do dawnej fabryki czekolady "Bałtyk" podczas rozbiórki, ok. 2000 r.