Z Knih Dr Jana Malíka / C. - Cinybulk, Vojtech (1915-1994) ([wydawca nieznany], 1944)
W owalu otwarta księga z napisem: Z Knih Dr Jana Malíka oraz dwie marionetki: jedna uczonego z gęsim piórem, druga diabła. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.