Konserwacja Studni "Neptuna" / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia konserwatorów przy pracach konserwatorskich Fontanny Neptuna w Gdańsku na Długim Targu, 25 maja 1977 r.