Konserwacja Studni "Neptuna" - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1977)
Przedstawia konserwatorów przy pracach konserwatorskich Fontanny Neptuna w Gdańsku na Długim Targu, 25 maja 1977 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Długi Targ (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk