Joh. Jacob Ferber - Glassbach, Carl Christian (1751-po 1791). ([Niemcy], 1770)
Przedstawia portret w popiersiu z profilu Jana Jakuba Ferbera.
U dołu w polu kompozycji tytuł: Joh. Jacob Ferber.
U dołu pod kompozycją sygnatury autora: C. C. Glassbach sculp.
Miejsce i czas powstania na podstawie działalności autora.
Keywords: Grafika -- Niemcy -- 19 w; Portrety -- 19 w