[Afisz. Incipit] Dnia 16 października 1954 r. ... w sali Domu Drukarza ... wieczór muzyki rosyjskiej i radzieckiej ... ([wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o wieczorze w Domu Drukarza Garncarska 18/20.