Danzig. ([Niemcy], 1870)
Przedstawia widok na Motławę i Długie Pobrzeże w Gdańsku.
Autor nieznany, praca niesygnowana.
U góry nad kompozycją drukowany tytuł - podpis.
Na odwrocie zadruk gazetowy w języku niemieckim.
Miejsce powstania według języka i tematu.
Data powstania według tematu i techniki.
Keywords: Grafika -- Niemcy -- 19 w; Gdańsk (Polska) -- zabytki -- w sztuce