Program I Międzynarodowych Zawodów Kulturystycznych o "Puchar Bałtyku" : Sopot - 25-26 VII. 1970. (Sopot : [wydawca nieznany], 1970)
Druk z programem zawodów.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Kulturystyka; Sopot (woj. pomorskie); Druki ulotne