Wielki poranek muzyczny, humoru i pieśni "Gdynio dla ciebie!" - Polski Związek Zachodni (Gdynia : [s.n.], 1948)
Afisz inf. o koncercie 18.04.1948 r. ; artyści - Karol Hanusz, Anna Borey, Barnabas Figety.
Keywords: Polski Związek Zachodni -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- źródła; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- życie artystyczne