Rozwijanie umysłu dyscyplinarnego / Magdalena Olchawska. - Olchawska, Magdalena
Zakres i treść: umysł dyscyplinarny drogą do sukcesu w nauczaniu, praktyczne zastosowanie teorii pięciu umysłów przyszłości H. Gardnera w autorskim bloku tematycznym pt. Z polską przyrodą na ty.