Rozwijanie umysłu dyscyplinarnego - Olchawska, Magdalena (2015)
Zakres i treść: umysł dyscyplinarny drogą do sukcesu w nauczaniu, praktyczne zastosowanie teorii pięciu umysłów przyszłości H. Gardnera w autorskim bloku tematycznym pt. Z polską przyrodą na ty.
Tyt. nagł.
Bibliogr. s. 151.