Chrystocentryzm duchowości Papieża Polaka / Marek Chmielewski. - Chmielewski, Marek (1959- )
1. Jan Paweł II o duchowości. 2. Chrystus w centrum duchowości chrześcijańskiej. - "Redemptor hominis". - "Klucz do rozumienia dziejów ...". - "Nie lękajcie się".