Etapy reformy gospodarczej. - Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). (Ciechanów : KAW, 1981)
Plakat propagandowy. Etapy reformy przedstawione na tle żółto-czerownych figur.
Keywords: Polska -- 1970-2000 -- druki ulotne; Plakaty -- 1970-2000.; Plakat