Ex Libris L. Galvono / G. Bagdonavičius. - Bagdonavičius, Gerardas (1901-1986) (1926)
W ośmiokątnej ramce otwarta książka, za nią stojąca cytra, w tle klucz wiolinowy i gwiazdka. W narożnikach ramki od strony zewnętrznej ozdobniki. Napis na wstążkach u góry: Ex Libris, u dołu L. Galvono. Pod wyobrażeniem ryte nazwisko artysty i data.