Danzig. Der Bahnhof mit dem Bischofsberge C. A. Mann. - Mann, Conrad Anton (18..-18..) (Lith. Inst. v. C.G. Kanter in Marienwerder, 1855)
Przedstawia dworzec kolejowy na Dolnym Mieście w Gdańsku, wraz z widokiem Biskupiej Góry.