[Afisz. Incipit] Obwieszczenie : Zarząd Miejski m. Gdyni ... podają do wiadomości ... obowiązani są sporządzić ... wykazy nieruchmości ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujacy o nakazie sporządzenia wykazów nieruchomości w Gdyni, 30.12.1949 r.