Między kościołem, cerkwią i kirchą : obrządki i wyznania chrześcijańskie w Galicji / Stanisław Nabywaniec. - Nabywaniec, Stanisław (1958- ).
Zakres i treść: kościół rzymskokatolicki, cerkiew greckokatolicka, ewangelicy.