Święty Józef w poezji polskiej - Stolarek, Ewa. (2003)
1. Funkcjonowanie postaci św. Józefa w poezji polskiej. 2. Główne treści józefologiczne.
Tytuł nagłówkowy.
Tytuł streszczenia: Saint Joseph in Polish poetry.
Streszczenie w języku angielskim.
Keywords: Józef -- (święty); Tematy i motywy; Poezja; Literatura polska; Artykuł z pracy zbiorowej