Uroczystość przekazania księgozbioru prawniczego dla Uniwersytetu Gdańskiego / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1971)
Przedstawia przekazanie księgozbioru prawniczego dla Uniwersytetu Gdańskiego, przemawia dziekan Wydziału Prawniczego prof. Matysik, 1971 r.