Exlibris Kisa[rauskas] - Matiulauskas, Adomas (1914-1977).; Kisarauskas, Vincas (1934-1988). ([S.l.], 1973)
Przedstawia miejscowość z kościołem, pośrodku napis: Exlibris Kisa. Pod przedstawieniem ołówkiem autograf aut. i data - AMat73.